منابع خبری جرس، اسامی بالغ بر یکصد تن از زندانیان سیاسی بند ۳۵۰ زندان اوین را، به همراه خلاصه پرونده و اطلاعاتی کوتاه در مورد این زندانیان، روز شنبه هشتم خرداد ماه ۸۹، در اختیار این شبکه خبری گذاشتند. لازم به ذکر است اسامی زندانیان سیاسی اندرزگاه هفت، هشت، بندهای ۲۴۰ ، ۲۰۹، بند ۲ الف و واحدهایی چون بند نسوان، ویژه روحانیت و ...در زندان اوین، هنوز نامشخص بوده و در دست تهیه و تنظیم می باشد. زندانیان سیاسی بند ۳۵۰ زندان اوین، جهت اعتراض به وضع موجود و ادامه بازداشت زندانیان سیاسی، تا روز ۲۲ خرداد در روزه سیاسی به سر می برند.
علیرضا ایرانشاهی فرزند احمد
بیست و یک ساله و فارغ التحصیل کامپیوتر دانشگاه قزوین، دستگیر شده در روز تاسوعا به اتهام واهی فعالیت تبلیغی علیه نظام و تجمع و تبانی. مقیسه، ریاست شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب وی را محکوم به سه سال زندان تعزیری کرده است.
حسین نورانی نژاد فرزند عباس
فعال سیاسی و عضو جبهه مشارکت. وی در شهریور ۸۸ به اتهاماتی واهی چون فعالیت تبلیغی علیه نظام و تجمع و تبانی دستگیر شد و مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب او را محکوم به سه سال زندان تعزیری کرد. دادگاه تجدیدنظر این حکم را به یک سال زندان قطعی کاهش داد و با وجود آنکه وی بر اساس قانون باید با آزادی مشروط به دلیل گذراندن نیمی از حکم خود آزاد می شد، وزارت اطلاعات با آزادی نورانی نژاد مخالفت کرده است. او هم اکنون وارد دهمین ماه بازداشتش می شود.
مهدی محمودیان فرزند هوشنگ
روزنامه نگار و عضو جبهه مشارکت. وی نیز در پاییز ۸۸ با اتهاماتی واهی پس از شرکت در مراسم دعای دارالزهرا بازداشت شد اما دلیل اصلی بازداشت محمودیان، افشاگری درباره بازداشتگاه کهریزک است. تاکنون دو جلسه دادگاه وی در نزد مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب برگزار شده است. محمودیان در انتظار سومین جلسه دادگاه است اما افرادی از سوی وزارت اطلاعات با همسر سابق محمودیان تماس گرفته و گفته اند که وی پنج سال حکم زندان دارد. در این تماس تلفنی از همسر سابق محمودیان خواسته شده تا مهر خود را به اجرا بگذارد تا وزارت اطلاعات بتواند این روزنامه نگار را ده سال دیگر در زندان نگه دارد! مهدی محمودیان از درد شدید قفسه سینه و تنگی نفس رنج می برد. (به زندان بدنام رجایی شهر تبعید شد جهانگیر عبداللهی
دانشجوی علوم سیاسی دانشگاه تهران. در یازدهم بهمن ۸۸ بازداشت شد. با وجود پایان بازجویی ها و انتقال به بند عمومی، هم چنان بلاتکلیف است.
ناصر رضایی نوین فرزند نبی
دانشجوی کامپیوتر دانشگاه فنی شمسی پور. در روز عاشورا بازداشت و از سوی مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب به اتهام واهی تجمع و تبانی به دو سال حبس تعزیری محکوم شده است.
محمد امین ولیان فرزند عبدالرضا
بیست ساله و دانشجوی کامپیوتر سمنان. وی در زمستان ۸۸ بازداشت شد و به اتهام واهی و ساختگی و دروغین محاربه در دادگاه نمایشی، محاکمه شد. صلواتی، ریاست شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب برای این جوان بیست ساله حکم اعدام صادر کرده است.
میلاد اسدی
بیست و چهارساله، فعال دانشجویی و عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت. وی در آذرماه ۸۸ بازداشت شده و بیش از شصت روز انفرادی در بندهای وزارت اطلاعات را تحمل کرده است. به این فعال دانشجوی شناخته شده نیز خیل بسیاری از اتهامات واهی وارد شده و مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب در حکمی ناعادلانه او را به تحمل هفت سال زندان متهم کرده است.
آبتین غفاری فرزند محمداسماعیل
بیست و ساله. در روز عاشورا بازداشت و به اتهام واهی تجمع و تبانی در دادگاه انقلاب محاکمه شد. وی به سه سال حبس تعزیری محکوم است.
سید نوید کامران فرزند سیدجلال
در جریان اعتراضات بازداشت و از سوی دادگاه انقلاب به اتهام واهی فعالیت تبلیغی علیه نظام به یک سال حبس تعزیری محکوم شده است.
علی قاسمی فرزند قدرتالله وی نیز در جریان اعتراضات بازداشت و از سوی دادگاه انقلاب به اتهام واهی فعالیت تبلیغی علیه نظام به یک سال حبس تعزیری محکوم شده است.
سامان نورانیان فرزند صمد
در روز عاشورا بازداشت و دادگاه انقلاب به اتهام واهی فعالیت تبلیغی علیه نظام به سه سال حبس تعزیری محکوم شده است.
علی ارشدی فرزند حسین
از معترضان بازداشت شده که وی نیز از سوی دادگاه انقلاب به دو سال حبس تعزیری محکوم شده است. امید یاوری فرزند غلامرضا
بیست ساله، دستگیر شده در روز عاشورا به اتهام واهی آتش زدن اتوبوس. وی دارای مشکل روانی بوده و پیش از بازداشت نیز تحت نظر پزشکی قرار داشت. مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب وی را محکوم به پنج سال زندان تعزیری کرده است.
عباس کاکایی فرزند حسین
دانشجوی علوم اجتماعی دانشگاه تهران. وی نیز در شانزدهم آذر ۸۸ بازداشت شد و از سوی مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب به یک سال حبس تعزیری محکوم شده است. با وجود آن که بیش از چهار ماه از بازداشت وی می گذرد اما وزارت اطلاعات از آزادی وی تا زمان دادگاه تجدیدنظر خودداری می کند.
ابوذر مهرانی فرزند مسیحالله
از بازداشت شدگان در جریان اعتراضات است که از سوی دادگاه انقلاب به دو سال حبس تعزیری محکوم شد. سعید سودملی فرزند نورالدین
از بازداشت شدگان در زمستان ۸۸ است که از سوی دادگاه انقلاب به یک سال حبس تعزیری محکوم شده است. عیسی سحرخیز
روزنامه نگار و عضو هیات نظارت بر مطبوعات در دوران اصلاحات. وی در مرداد ۸۸ پس از دو ماه تلاش ماموران وزارت اطلاعات بازداشت شد و از آن زمان تاکنون در زندان بسر می برد. در هنگام بازداشت، این روزنامه نگار شناخته شده مورد ضرب و شتم قرار گرفت و پس از آن نیز مدت مدیدی را در سلول های انفرادی بند ۲۴۰ و ۲۰۹ سپری کرد. وی دوران طولانی تحت فشار بازجویان قرار داشت و هم اکنون از ضعف عمومی جسمانی، کاهش وزن شدید، دردهای عضلانی، آلرژی مزمن و شدید و تپش قلب رنج می برد. عیسی سحرخیز در مدت طولانی بازداشت خود چندین بار دست به اعتصاب غذا زده و هم اکنون بلاتکلیف است. (به زندان بدنام رجایی شهر تبعید شد )
حسین واحد فرزند علی
از معترضان به نتایج انتخابات که از سوی دادگاه انقلاب به اتهام واهی تجمع و تبانی حکم دو سال حبس تعزیری را دریافت کرده است.
محسن عبدی
بیست دو ساله و دانشجوی باستان شناسی دانشگاه بوعلی سينا. وی نیز در روز عاشورا بازداشت شد و از سوی مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب به اتهامات واهی به دو سال حبس تعزیری محکوم شده است.
مجید دری فرزند حسن
دانشجوی دانشگاه علامه، ستاره دار و عضو شورای دفاع از حق تحصیل. وی در تابستان ۸۸ به اتهام های واهی از سوی وزارت اطلاعات بازداشت شد. دلیل اصلی بازداشت وی دفاع از حق تحصیل خود بود. پس از چندین ماه بازجویی در بندهای وزارت اطلاعات، روانه بند عمومی شد و پس عاشورا قربانی تسویه حساب و زهرچشم گرفتن از معترضان. پیرعباس، ریاست شعبه ۲۱۱ دادگاه انقلاب به اتهام های کاملا جعلی از جمله ارتباط با سازمان مجاهدین خلق، این دانشجوی ستاره دار را به ۱۱ سال حبس تعزیری محکوم کرد اما دادگاه تجدیدنظر با تبرئه این فعال دانشجویی از اتهام محاربه، وی را به تحمل ۱۱ سال زندان قطعی محکوم کرده است.
ضیاالدین نبوی فرزند سید علی اکبر
فارغ التحصیل فلسفه از دانشگاه نوشیروانی بابل، دانشجوی ستاره دار و عضو شورای دفاع از حق تحصیل. وی نیز در تابستان ۸۸ به اتهام های واهی از سوی وزارت اطلاعات بازداشت شد. دلیل اصلی بازداشت وی دفاع از حق تحصیل خود بود. پس از چندین ماه بازجویی در بندهای وزارت اطلاعات، روانه بند عمومی شد و پس عاشورا قربانی تسویه حساب و زهرچشم گرفتن از معترضان. پیرعباس، ریاست شعبه ۲۱۱ دادگاه انقلاب به اتهام های کاملا جعلی از جمله ارتباط با سازمان مجاهدین خلق، این دانشجوی ستاره دار را به ۱۵ سال حبس تعزیری محکوم کرده است.
ابوالفضل قاسمی فرزند احمد
دانشجوی دانشگاه علامه، دستگیر شده در روز عاشورا به اتهام واهی فعالیت تبلیغی علیه نظام و توهین به رهبری. مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب وی را محکوم به سه سال زندان تعزیری کرده است.
سعید ملکی
دانشجوی شیمی دانشگاه آزاد ورامین شیمی. در شانزدهم آذر ۸۸بازداشت شد و با وجود آن که چهار ماه از بازداشت وی می گذرد همچنان بلاتکلیف است.
مسعود باباپور فرزند سید علی اکبر
بیست و سه ساله و دانشجوی صنایع. در جریان بازداشت های پیشگیرانه روز دانشجو و در تاریخ دوازدهم آذر ۸۸ بازداشت شد. مدت ها پس از پایان یافتن بازجویی ها به بند عمومی انتقال یافت اما با وجود گذشت پنج ماه از بازداشت این دانشجو، وی همچنان بلاتکلیف است و در زندان نگهداری می شود. جعفر کاظمی
متاهل و دارای دو فرزند. در روز قدس، ۲۷ شهریور ۸۸ و در جریان اعتراضات بازداشت شد. دادگاه انقلاب وی را به اتهام واهی و ساختگی محاربه محاکمه کرد و گفته می شود که حکم اعدام از سوی دادگاه صادر شده، در حالی که این حکم به خود وی ابلاغ نشده است. به تازگی نیز خبر می رسد که ریاست شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر نظر به تایید حکم اعدام این زندانی سیاسی دارد.
اردشیر فرضی دانشجوی گرافیک دانشگاه هنر سوره. در روز عاشورا بازداشت شد و به از سوی مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب به اتهام واهی تجمع و تبانی به دو سال حبس تعزیری محکوم شده است.
رضا رفیعی فروشان فرزند حاجی بابا
روزنامه نگار آزاد، همکار مجله تایم در ایران. در خرداد ۸۸در پروژه ای تعریف شده از سوی وزارت اطلاعات بازداشت شد و پس از گذراندن دوره ای در بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات، تحت فشار بازجویان در دادگاه نمایشی به «ارتباط با بیگانگان» اعتراف کرد. صلواتی، ریاست شعبه ۱۵دادگاه انقلاب، این روزنامه نگار را به هفت سال زندان محکوم و دادگاه تجدیدنظر نیز چهار سال و نیم زندان قطعی وی را تایید کرد. (به زندان بدنام فردیس کرج تبعید شد)
آرش قاسمی فرزند حسین
بیست ساله، دانشجوی حسابداری آزاد رودهن و دستگیر شده در روز عاشورا. مقیسه ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب وی را محکوم به دو سال زندان تعزیری کرده و شنیده می شود که این حکم ناعادلانه از سوی دادگاه تجدیدنظر نیز تایید شده است.
رضا خندان مهابادی
نویسنده، عضو هیات مدیره کانون نویسندگان و فعال حقوق کودک. وی در هفتم بهمن ماه ۸۸ از سوی مامورین وزارت اطلاعات دستگیر و بیش از چهل روز را در سلول های انفرادی به سر برد. پس از اتمام بازجویی ها روانه بند عمومی شد و با وجود تودیع وثیقه پس از گذشت بیش از سه ماه هنوز آزاد نشده است. به خانواده این نویسنده گفته شده که بازجوی پرونده از آزادی وی جلوگیری کرده است. خندان دچار ناراحتی حاد قلبی است و براساس گفته های برخی از آزادشدگان دستها و پاهای او در بیشتر مواقع بی حس هستند اما هیچگونه درمانی برای وی تجویز نشده است.
عباس خلیلی درمنی فرزند حسن
بیست و هفت ساله و نویسنده ادبی. در روز عاشورا بازداشت و به اتهام واهی تجمع و تبانی از سوی مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب محاکمه شد. وی به یک سال حبس تعزیری و یک سال حبس تعلیقی محکوم است. علی ملیحی
روزنامه نگار و عضو شورای مرکزی ادوار تحکیم وحدت. در بهمن ۸۸ با اتهامات واهی و ساختگی از سوی ماموران وزارت اطلاعات بازداشت و مدت ها در سلول های انفرادی بند ۲۴۰ مورد آزار و اذیت فیزیکی و روحی قرار داشت. پس از ناامیدی بازجویان از به اعتراف کشاندن این روزنامه نگار به بند عمومی منتقل شد اما با وجود گذشت ۳ ماه از بازداشت وی و ارسال پرونده به شعبه ۲۸دادگاه انقلاب، همچنان وضعیت وی بلاتکلیف است.
علی بیکس
فعال سیاسی در آذربایجان، عضو حزب اراده ملت و فوق لیسانس تاریخ. وی در ۲۷ خرداد از سوی ماموران وزارت اطلاعات به اتهامات نامعلوم بازداشت و از آن زمان در زندان بسر می برد. این فعال سیاسی آذری زبان مدتی را در سلول های انفرادی بند۲ الف سپاه و سپس سلول های بند ۲۰۹ گذراند و دادگاه انقلاب وی را محکوم به شش سال حبس تعزیری کرده است. شنیده می شود که احتمال تایید و قطعی شدن این حکم وجود دارد.
حمید پیروزفام فرزند صمد دانشجوی کامپیوتر دانشگاه آزاد قزوین. در روز عاشورا بازداشت شد و از سوی مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب به اتهام واهی فعالیت تبلیغی علیه نظام به یک سال حبس تعزیری محکوم شده است. ریاست این دادگاه به دلیل شعارهای سرداده شده در روز عاشورا علیه رییس دولت کودتا، پیروزفام را متهم به "توهین به رییس جمهور" کرد و ۷۴ ضربه شلاق نیز بر حکم وی افزود.
محمد جواد رحيمی فيروز فرزند مرادعلی
در روز عاشورا بازداشت شد و از سوی مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب به اتهام واهی فعالیت تبلیغی علیه نظام و تجمع و تبانی به یک سال حبس تعزیری و یک سال حبس تعلیقی محکوم شده است
مسعود حسینی لواسانی فرزند مرتضی
روزنامهنگار و وبلاگنویس. وی در چهارم مهرماه ۸۸ بازداشت شد و برای مدت های مدیدی در بند ۲الف سپاه پاسداران تحت شکنجه روحی و فیزیکی قرار داشت. لواسانی پس از شرکت در دادگاه نمایشی، از سوی صلواتی به هشت سال و نیم حبس تعزیری محکوم شد که چهار سال و نیم زندان از این حکم در دادگاه تجدیدنظر تایید شده و قطعیت یافته است. با وجود آن که دستگاه قضایی قول اعطای مرخصی به این روزنامه نگار را داده بود و چندی پیش وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی وی تودیع شد اما هنوز از آزادی لواسانی پس از ۸ ماه زندان خبری نیست.
بهزاد آذرهوشنگ فرزند غلامرضا
بیست و یک ساله، دانشجوی عمران دانشگاه بابل و از دستگیرشدگان در روز عاشورا. از سوی صلواتی، ریاست شعبه ۱۵دادگاه انقلاب به اتهامات واهی به دو سال حبس تعزیری محکوم شد اما در دادگاه تجدید نظر این حکم به ۱۱ ماه زندان قعطی و 1.5 حبس تعلیقی کاهش یافت.
خشایار جهانزاد فرخی فرزند اردشیر
بیست و یک ساله، خبرنگار آزاد. در مهر ۸۸ به اتهام واهی ارسال خبر برای سایت های وابسته به سازمان مجاهدین خلق بازداشت شد. صلواتی، ریاست شعبه ۱۵دادگاه انقلاب در نهایت وی را به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به یک سال حبس تعزیری محکوم کرد. این حکم با عدم اعتراض این جوان قطعیت یافت اما اکنون با وجود آن که بیش از هشت ماه از دوران زندان وی می گذرد، صلواتی با آزادی مشروط جهانزاد موافقت نکرده است.
حسین اعزازی
در خردادماه ۸۸و پس از گزارش جاسوسی بسیج محله تهرانپاس دستگیر شد و تحت فشار بازجویان در دادگاه نمایشی پس از انتخابات حضور یافت. صلواتی، ریاست شعبه ۱۵دادگاه تهران این جوان را به پنج سال حبس تعزیری محکوم کرد. وی پس از هشت ماه زندان، برای مدت هفت روز به مرخصی آمد اما در هفتم نوروز ۸۸ بار دیگر به زندان بازگشت. اعزازی که در خانواده محرومی زندگی می کند، تنها نان آور خانواده خود بود.
اکبر اجدادی فرزند علی
بیست ساله و کارگر یک بقالی در سعادت آباد. وی در تاريخ ۱۱ تيرماه ۸۸ بازداشت شد و به بند ۲الف سپاه انتقال يافت. پس از ۴۵ روز تحمل سلول انفرادی در این بند مخوف، تحت فشار بازجویان در سومين دادگاه نمایشی حضور یافت. صلواتی، ریاست شعبه ۱۵دادگاه انقلاب، این جوان را به دو سال و هشت ماه حبس تعزیری محکوم کرد که این حکم در دادگاه تجدیدنظر تنها چهار ماه کاهس یافت و ۲ سال و چهار ماه حبس وی قطعیت یافت. اخیرا دادستانی برای به مرخصی آمدن وی درخواست دویست میلیون تومان وثیقه کرده، در حالی که خانواده اجدادی پس از بازداشت پسرشان که تنها نان آور خانه بوده، دچار مشکلات مالی فراوان شدهاند. آنها در قيامدشت ورامين زندگی میکنند.
پویا قربانی فرزند فرهنگ
دانشجوی مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد. پس از عاشورا به اتهام واهی ارتباط باز گروه ها و تشکل ها به همراه همسر باردارش بازداشت شد اما همسر وی پیش از عید نوروز با وثیقه از زندان آزاد شده است. این جوان بیست و هفت ساله هم اکنون با وجود گذشت چهار ماه از بازداشتش و حضور در دادگاه نمایشی نزد صلواتی، همچنان در وضعیتی بلاتکلیف قرار دارد.
ارسلان ابدی فرزند عباس
دانشجوی دانشگاه بینالمللی قزوین. در عاشورا بازداشت و بازجویان برای تحت فشار قرار دادن وی، اتهام واهی و ساختگی محاربه را به این جوان بیست و سه ساله تفهیم کردند اما اکنون کیفرخواست وی تغییر کرده است. این جوان که در شعبه پانزده دادگاه انقلاب محاکمه شده، ابتدا به اعدام محکوم شد. پس از افزایش فشارها دادگاه تجدیدنظر این جوان بیست و سه ساله را به ۹ سال حبس قطعی محکوم کرده است.
ایمان زارعی
متاهل و نان آور خانواده خود است که به اتهام واهی در دادگاه انقلاب محاکمه و به ۳ سال حبس تعزیری محکوم شده است.
امیر محمدی فرزند علی
به همراه برادر خود، سعید محمدی در جریان روز عاشورای تهران بازداشت شد اما برادر وی در اسفندماه با تشخیص بازپرس آزاد شد. وی به اتهام واهی فعالیت تبلیغی علیه نظام و تجمع تبانی از سوی مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب محاکمه و به یک سال حبس تعزیری و یک سال حبس تعلیقی محکوم شد. وی دارای پدر و مادر بیماری بوده که خرج زندگی و مداوای آنها را تامین می کرد. خانواده این زندانی سیاسی گمنام در ورامین زندگی می کنند.
مهران صفوی
دانشجوی زبان انگلیسی دانشگاه پیام نور ورامین. در روز عاشورا بازداشت شد و مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب وی را به دو سال حبس تعزیری محکوم کرده است.
میلاد فدایی اصل فرزند حمید
بیست ساله، دانشجوی مهندسی معدن دانشگاه آزاد تهران جنوب. در دهم آذر ۸۸ به اتهام واهی فعالیت تبلیغی علیه نظام بازداشت شد و پس از گذراندن بیش از پنجاه روز در بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات، به بند عمومی رفت. وی در فروردین امسال از سوی مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب محاکمه و به یک سال حبس تعزیری محکوم شد که با عدم اعتراض این جوان یک سال زندان قطعیت یافت.
میثم بیک محمدی فرزند رحیم
بیست و چهار ساله و دانشجوی زبان انگلیسی در دانشگاه علامه طباطبایی است. وی در جریان اعتراضات بازداشت و از سوی دادگاه انقلاب به ۳ سال حبس تعزیری محکوم شده است.
مهدی کوهکن
وی نیز از معترضان است که با وجود گذشتن مدت مدیدی از بازداشتش همچنان در وضعیتی بلاتکلیف در زندان نگهداری می شود.
سینا گلچین
بیست ساله، دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه آزاد تهران مرکز. در روز عاشورا بازداشت شد و از سوی بازجویان وزارت اطلاعات برای حضور در دادگاه نمایشی تحت فشار قرار گرفت. وی پس از حضور در این دادگاه از سوی صلواتی به هشت سال حبس تعزیری محکوم شده است.
محمد علی الهی
دانشجوی مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد تهران جنوب. در هفدهم اسفند ۸۸ بدون دلیل روشنی بازداشت و پس پایان بازجویی ها، پرونده وی به شعبه ۲۸دادگاه انقلاب ارسال شد. با این وجود وی در وضعیتی بلاتکلیف قرار دارد و مقیسه، زمانی برای دادگاه وی تعیین نکرده است.
داود محمد بیگی فرزند علی اکبر
دانشجوی حقوق دانشگاه آزاد بروجن. پس از عاشورا بازداست شد و مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب به اتهام های واهی این دانشجو را به دو سال حبس تعزیری محکوم کرده است.
امیر اصلانی فرزند غلامحسین
لیسانس برق قدرت دانشگاه علم و صنعت و مدیر یک شرکت مرتبط با صنعت برق. وی در تابستان ۸۸ به اتهام واهی برنامه ریزی خاموشی سبز از سوی اطلاعات سپاه بازداشت شد و پس از حضور در دادگاه نمایشی، از سوی صلواتی به پنج سال حبس تعزیری محکوم شد. این محکومیت در دادگاه تجدیدنظر نیز تایید شد. اصلانی ۱۵۰ روز را در بند ۲الف سپاه پاسداران و در سلول انفرادی گذرانده است.
مهدی کلاری فرزند رضا
بیست ساله و دانشجوی شیمی دانشگاه صنعتی شریف. دارای رتبه دو المپیاد کشور. در روز شانزدهم آذر ۸۸به اتهام واهی فعالیت تبلیغی علیه نظام و تجمع و تبانی دستگیر شد و مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب وی را محکوم به سه سال زندان تعزیری کرد. در حالیست که دفتر نمایندگی ولی فقیه دانشگاه صنعتی شریف در نامه ای به مراجع قضایی بیگناهی این دانشجو را اعلام و خواستار آزادی وی شده اند، دادگاه تجدیدنظر در حکمی غیرقابل باور، ۳ سال زندان این دانشجو را مورد تایید قرار داد.
نیما لطیف التجار فرزند ابوالقاسم
دانشجوی مهندسی دانشگاه پلی تکنیک که در روز عاشورا بازداشت شد. صلواتی، ریاست شعبه ۱۵دادگاه انقلاب این جوان را به سه سال حبس تعزیری و صد هزار تومان جریمه نقدی محکوم کرده است.
فرامرز عبدالله نژاد
دانشجوی حقوق دانشگاه بهشتی. وی در جریان اعتراض به کودتای انتخاباتی در ۳۰ خرداد ۸۸ بازداشت شد و از سوی دادگاه انقلاب به ۲ سال زندان قطعی محکوم شده است. مهدی مرتضی پور فرزند مرتضی
بیست و چهار ساله و کارگر ساده. در تابستان ۸۸ بازداشت و بدون هیچ دلیل روشنی از سوی دادگاه انقلاب، به پنج سال زندانی قطعی محکوم شده است. وی نیز که دارای هیچ سابقه سیاسی نیست، با وجود ده ماه بازداشت، به مرخصی نیامده است.
آرش ترابی فرزند مرتضی
دانشجوی بیست و چهار ساله. در جریان اعتراضات بازداشت و از سوی دادگاه انقلاب به هجده ماه حبس تعزیری محکوم شده است.
کیارش کامرانی فرزند محمد
بیست و شش ساله و دانشجوی اقتصاد دانشگاه پیام نور است. صلواتی، ریاست شعبه پانزده دادگاه انقلاب به اتهاماتی واهی چون تجمع و تبانی، وی را به ۶ سال حبس تعزیری محکوم کرده است.
علی بهزادیان نژاد فرزند علی اصغر
فارغ التحصیل کامپیوتر، از اعضای ستاد میرحسین موسوی و مسوول سایت میرحسین.آی آر. وی در تابستان ۸۸بازداشت و در بند ۲الف سپاه پاسداران مورد شرب و شتم و شکنجه قرار گرفت. پس از حضور در دادگاه نمایشی با سپردن وثیقه آزاد و با صدور حکم یازده سال و نیم حبس تعزیری از سوی صلواتی، رییس شعبه ۱۵دادگاه انقلاب بار دیگر در بهمن ماه ۸۸ به زندان بازگشت.
یعقوتیل شائولیان فرزند یوسف
دانشجوی دانشگاه آزاد شهر ری. در فردای کودتای انتخاباتی،۲۳/۳/۸۸ بازداشت و پس از حضور در دادگاه نمایشی صلواتی به حبس تعزیری محکوم شد. دادگاه تجدیدنظر نیز وی را به دو سال زندان قطعی محکوم کرده است.
کوهیار گودرزی
دبیر کمیته گزارشگران حقوق بشر و دانشجوی هوا فضای دانشگاه صنعتی شریف. در بیست و نهم دی ماه ۸۸ با مجموعه ای از اتهامات واهی از سوی ماموران وزارت اطلاعات بازداشت شد و بیش از ۸۰ روز را تحت شدیدترین فشارها در بند ۲۰۹ گذراند. پس از ناامیدی بازجویان از به اعتراف کشاندن این فعال حقوق بشر به بند عمومی منتقل شد و هم اکنون بلاتکلیف است.
علی پرویز فرزند حسن
بیست و دو ساله و فعال دانشجویی در دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی. وی در نیمه شب دوازدهم آبان ۸۸در منزل دستگیر شد و در حالی که هیچ تخلفی نداشت و فعالیت های دانشجویی او نیز باید در کمیته انضباطی دانشگاه بررسی می شد، از سوی مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب به سه سال زندان تعزیری محکوم شده است.
سهیل محمدی نصیر محله فرزند ناصر
بیست یک ساله و فعال دانشجویی در دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی. وی در نیمه شب دوازدهم آبان ۸۸در منزل دستگیر شد و در حالی که هیچ تخلفی نداشت و فعالیت های دانشجویی او نیز باید در کمیته انضباطی دانشگاه بررسی می شد، از سوی مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب به چهار سال زندان تعزیری محکوم شد. دادگاه تجدیدنظر این فعال دانشجویی را به ۳ سال زندان قطعی محکوم کرده است. علی عجمی
بیست و سه ساله و دانشجوی حقوق دانشگاه تهران. در بیست و یکم بهمن ۸۸ بدون دلیل روشنی بازداشت شد و پس از پایان بازجویی ها به بند عموم منتقل شده است. با این وجود وزارت اطلاعات از آزادی این دانشجوی خودداری کرده و وی همچنان بلاتکلیف است.
محمد یوسفی فرزند علی
بیست و دو ساله و دانشجوی کشتی سازی پلی تکنیک که در شانزدهم آذر ۸۸ بازداشت شد. وی با اتهام های واهی چون فعالیت تبلیغی علیه نظام و تجمع و تبانی از سوی صلواتی، ریاست شعبه ۱۵دادگاه انقلاب به چهار سال حبس تعزیری محکوم شده است
شهاب اکبرزاده فرزند جهانبخش
بیست و یک ساله و دانشجوی معماری شهر ری. در روز عاشورا بازداشت شد و در دادگاه انقلاب به اتهامات واهی به یک سال حبس تعزیری و یک سال حبس تعلیقی محکوم شده است. وی در نوروز ۸۹ به مرخصی آمد.
امین کشاورز فرزند امامعلی
دانشجوی دانشگاه آزاد که وی نیز از بازداشت شدگان روز عاشورا است. دادگاه انقلاب این جوان را نیز به یک سال حبس تعزیری و یک سال حبس تعلیقی محکوم کرده است.
نصیر اسدی فرزند ناصر
دانشجوی بیست و پنج ساله. وی نیز در جریان اعتراضات بازداشت شده و از سوی دادگاه انقلاب به دو سال حبس تعزیری محکوم شده است.
ایمان آذریان فرزند ابولقاسم
دادگاه انقلاب این معترض بازداشت شده را به شش سال حبس تعزیری محکوم کرده است. کیوان صمیمی
روزنامه نگار و فعال سیاسی. وی در بیست و سه خرداد ۸۸ بدون هیچ دلیلی از سوی وزارت اطلاعات بازداشت شد و نزدیک به چهار ماه را در سلول انفرادی سپری کرد. صلواتی، ریاست شعبه ۱۵دادگاه انقلاب این روزنامه نگار شناخته شده را بدون توجه به دفاعیات مستدل وی، در حکمی ناعادلانه و سیاسی به شش سال حبس تعزیری محکوم کرده است. صمیمی سابقه ده سال زندان در زمان رژیم شاه را نیز دارد.
حسن اعتمادی فرزند محمد
دادگاه انقلاب این معترض بازداشت شده را به یک سال حبس تعزیری محکوم کرده و با وجود آنکه مدت مدیدی است که در زندان بسر می برد اما از آزادی وی تا زمان دادگاه تجدیدنظر جلوگیری می شود. محمدجواد رشاد فرزند عباس
بیست و چهار ساله، فارغ التحصیل و متاهل. پیش از عاشورا در تهران در پی ارسال SMS بازداشت شد و پس از گذراندن چهار ماه در زندان، به مرخصی آمده است. وی از سوی مقیسه، ریاست شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به دو سال حبس تعزیری محکوم شده است.
محمدعلی رباطی فرزند عبدالرحیم
این معترض بازداشت شده نیز از سوی دادگاه انقلاب به اتهامات واهی محاکمه و به دو سال حبس تعزیری محکوم شد. ساسان ستارزاده فرزند غلامرضا
بیست و دو ساله. در جریان اعتراضات بازداشت و از سوی دادگاه انقلاب به یک سال حبس تعزیری محکوم شده است. با وجود گذشت مدت زمان طولانی از بازداشت وی، از آزادی این زندانی سیاسی گمنام تا زمان دادگاه تجدیدنظر جلوگیری شده است
حسام ترمسی فرزند حمید
دانشجوی بیست و دو ساله. در جریان اعتراضات بازداشت و از سوی دادگاه انقلاب به یک سال حبس تعزیری محکوم شده است.
احمد بهرامی فرزند حمید در زمستان ۸۸ بازداشت و به اتهامات واهی به شش ماه حبس تعزیری و شش سال و نیم حبس تعلیقی محکوم شده است. وی به همراه اعضای خانواده خود بازداشت شد و همسرش در خطر اعدام قرار دارد.
اردشیر فزری فرزند جواد
در جریان اعتراضات بازداشت و از سوی دادگاه انقلاب به دو سال حبس تعزیری محکوم شده است.
مجید طیاری فرزند علی
در جریان اعتراضات بازداشت شد. از زمان بازداشت وی مدت هاست که می گذرد و چندین ماه اخیر را در بند عمومی گذرانده است. با این وجود همچنان بلاتکلیف بوده و در زندان نگهداری می شود. ایوب قنبرپوریان فرزند شاهعلی نوزده ساله، کارگر ساده ساختمانی. در خردادماه ۸۸ پس از پیاده شدن در ترمینال تهران از اتوبوس، در خیابان آزادی بازداشت شد و نه ماه است که در زندان بدون بازجویی یا برگزاری دادگاه به سر می برد. دادگاه مدت هاست که برای این نوجوان قرار کفالت صادر کرده اما وی کسی ندارد که کفالتش را تضمین کند. امید شریف دانا
بیست و دوساله و متاهل. پنجاه روز پس از روز عاشورا بازداشت شد. در این مدت صدا و سیما به طور مرتب وی را نشان می داد که شعار «مرگ اصل ولایت فقیه» را سر داده بود. پس از بازداشت تحت فشار بازجویان در دادگاه نمایشی حاضر و به اتهام محاربه محکوم به اعدام شده است.
مهرداد سپهوند فرزند جهانبخش
بیست و شش ساله و متاهل. در روز عاشورا بازداشت شد. به اتهام واهی و ساختگی تجمع و تبانی از سوی مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب محاکمه و به دو سال حبس تعزیری محکوم شده و از اسفند ۸۸در مرخصی بسر می برد. مرتضی سبزعلیان فرزند ابوالقاسم
بیست و پنج ساله و کارمند. در روز عاشورا بازداشت و از سوی دادگاه انقلاب به دو سال حبس تعزیری محکوم شده است. جواد ماهزاده فرزند محمد
بیست و پنج ساله خبرنگار و نویسنده. در مهرماه ۸۸ به دلایلی نامعلوم بازداشت و مدتی طولانی را در بندهای وزارت اطلاعات گذراند. وی با وجود مدت زمان زیادی که از بازداشتش می گذرد، وضعیتی بلاتکلیف داشت تا سرانجام با اتهام های واهی از سوی دادگاه انقلاب مورد محاکمه قرار گرفت و به چهار سال حبس محکوم شد. دادگاه تجدیدنظر نیز چهار حبس این نویسنده را مورد تایید قرار داده است.
شاهد حائری فرزند حسین
شصت ساله. وی در روز عاشورا بازداشت و به اتهام واهی ارتباط با گروهک ها تحت بازجویی قرار گرفت. با وجود آنکه بیش از چهار ماه از بازداشت این زندانی سیاسی می گذرد و پرونده وی به شعبه ۲۸دادگاه انقلاب ارسال شده اما همچنان بلاتکلیف بوده و در زندان نگهداری می شود. حائری از کهولت سن، مشکل تنفسی و فلج بودن یک پا رنج می برد اما زندان از کمک به مداوای وی سرباز می زند.
داوود سلیمانی فرزند احمد
عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت و نماینده سابق مجلس. وی در تابستان ۸۸ با اتهام های واهی از جمله دفاع از دانشجویان و پیگیری فاجعه کوی دانشگاه در زمان نمایندگی مجلس بازداشت شد. از زمان دستگیری وی نزدیک به یک سال می گذرد. داوود سلیمانی، تنها عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت است که تا به امروز نه به مرخصی آمده و نه آزاد شده است. وی در بند ۲الف سپاه مورد ضرب و شتم و توهین بازجویان قرار گرفته بود و به همین دلیل هم اکنون به شدت از ضعف جسمانی، دردهای عضلانی و مشکل دست و پا و کمر رنج می برد. (به زندان بدنام رجایی شهر تبعید شد)
امیرحسین توکلی فرزند وحید
بیست و چهارساله و دانشجوی دانشگاه قزوین. وی در آذر ماه ۸۸به اتهام هایی واهی که مرتبط با فعالیت های وبلاگی وی می شد، بازداشت و مقیسه، ریاست شعبه ۲۸دادگاه انقلاب این دانشجو را به سه سال حبس تعزیری محکوم کرد. دادگاه تجدیدنظر نیز حکم توکلی را به 5/1 حبس تعزیری کاهش داد.
محسن جعفری فرزند محمدحسین کارگر ساده و از معترضان بازداشت شده در جریان اعتراضات پس از کودتای انتخاباتی در ایران. وی به حبس تعزیری بلند مدت محکوم شده که دادگاه تجدیدنظر نیز زندان وی را قعطی کرده است. وی در نوروز ۸۹ به مرخصی آمده است.
بهمن احمدی امویی
روزنامه نگار و تحلیل گر مسایل اقتصادی، چهل ساله و متاهل. در شب سی خرداد ۸۸ به همراه همسرش بازداشت شد. هر چند که ژیلا بنی یعقوب پس از مدتی آزاد شد اما بهمن احمدی امویی نزدیک به صد روز را در زندان انفرادی سپری کرد. پس از انتقال به بند عمومی از سوی پیرعباس، ریاست شعبه ۲۱۱ دادگاه انقلاب به اتهامات واهی و ساختگی به 7 سال و ۴ ماه حبس تعزيری و ۳۴ ضربه شلاق محكوم شد که این حکم از سوی شعبه ۵۴ دادگاه تجدیدنظر به پنج سال زندان قطعی تغییر یافت. این روزنامه نگار پس از هشت ماه حبس با وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی به مرخصی آمده است. ( وی روز نهم خرداد به زندان بازگشت. توضیح از ارسال کننده)
ناصر عبدالحسینی فرزند غلامرضا
بیست و شش ساله و بازداشت شده در خردادماه ۸۸. این جوان نیز بدون هیچگونه ارتباط یا فعالیت سیاسی بازداشت و در دادگاه نمایشی حضور یافت. دادگاه انقلاب وی را به حبس تعزیری بلندمدت محکوم کرده که این حکم در دادگاه تجدیدنظر هم به تایید رسیده است. این بازداشت شده گمنام پس ازانتخابات با وجود سپری شدن بیش از ده ماه از زندان خود، به مرخصی نیامده است.
محمدعلی حاج آقایی فرزند رجبعلی
در جریان اعتراضات روز قدس بازداشت شد و سپس با اتهام ارتباط با سازمان مجاهدین خلق محاکمه شد. در دادگاه انقلاب به اعدام محکوم شد و بنا به گفته دادستان تهران، این حکم ناعادلانه تایید شده است