نامه های حمایت ازدولت، جعلی است
نازنین کامدارهمزمان با افشاگری سایت پارلمان نیوز درباره جعل امضای نمایندگان در نامه های مختلف، از جمله نامه حمایت 234 نماینده از تعهدنامه هسته ای تهران و همچنین نامه 175 نماینده حامی رسانه های افراطی طرفدار دولت، محافل سیاسی از نقش حمید رسایی، نماینده عضو فراکسیون انقلاب اسلامی(حامیان دولت) که به تازگی با ضرب و شتم برخی از دانشجویان دانشگاه آزاد واحد اسلامشهر خبر ساز شده است، پرده برداشتند.
سایت خبری پارلمان نیوز که از سوی فراکسیون اقلیت مجلس اداره می شود، روز گذشته در گزارشی درباره نامه های اخیر نمایندگان و نقش "چند نماینده افراطی شناخته شده" در دستکاری و جعل امضاء دست به افشاگری زد و نوشت: "در حالی که در هفتههای اخیر برخی نمایندگان نسبت به غیرواقعی بودن تعداد و یا اصالت امضای برخی بیانیهها اعتراض کردهاند، خبرهای جدیدی از روند دستکاری در تعداد امضاها و البته متن بیانیهها بعد از امضای نمایندگان به گوش میرسد.عمده بیانیههای تهیه شده در مورد مسائل جنجالی توسط سه یا چهار نماینده حامی دولت در مجلس هشتم تهیه و به امضای نمایندگان میرسد البته نکته جالب آنجاست که تعداد و اصالت امضاهای بیشتر این بیانیهها بعد از قرائت مورد تردید جدی قرار گرفته است".
پارلمان نیوز درباره نامه اخیر نمایندگان به صادق لاریجانی و اعلام حمایت 175 نماینده از افراطی ترین رسانه های وابسته به نهادهای امنیتی و سپاه که حمید رسایی هفته گذشته در گفت و گو با خبرگزاری فارس، خود را نویسنده متن آن نامه و مسئول جمع آوری امضاء معرفی کرده بود نیز نوشت: "در نامه معروف اخیر تعدادی از نمایندگان مجلس به آیتالله صادق لاریجانی در انتقاد از برخورد قانونی با دروغپراکنی برخی رسانهها و بعد از واکنش صریح رئیس قوه قضائیه به این نامه، از یک سو برخی نمایندگان مجلس در موضعگیریهای رسمی اعلام کردند که بنا بر اعتمادی که به همکار خود داشتهاند بدون خواندن متن بیانیه آن را امضا کردهاند و از سوی دیگر بر اساس اطلاعات رسیده به پارلماننیوز، در متن این نامه بعد از جمعآوری امضاها به این شیوه نادرست، تغییراتی اعمال شده که همین امر موجب ناراحتی برخی از امضاکنندگان شده است".
سایت خبری نمایندگان فراکسیون اقلیت مجلس به نامه حمایت 234 نماینده از تعهدنامه هسته ای تهران نیز اشاره کرده و آورده است: "نمونه دیگر، این نامه تعدادی از نمایندگان در حمایت از توافق تهران است که در جلسه 28 اردیبهشت مجلس شورای اسلامی با 234 امضا قرائت شد، اما نکته جالب آنکه در "روزنامه رسمی"، که منعکس کننده مذاکرات رسمی است تعداد امضاهای این نامه 203 نفر عنوان شده است و این به معنای 31 امضا اختلاف میباشد.عدم تعهد تهیه کنندگان بیانیههای خاص به امضاهای نمایندگان، تغییر در متن بیانیهها، تعداد غیرواقعی امضاها و... از مسائلی است که با روند در پیش گرفته شده توسط طیفی خاص در مجلس موجب بحران حیثیت و زیر سئوال بردن نامهها و بیانیههای نمایندگان مجلس شورای اسلامی میشود".
گفتنی است، حمید رسایی پیش از افشاگری سایت پارلمان نیوز در مصاحبه با خبرگزاری فارس، درباره نامه به رئیس قوه قضاییه گفته بود: "ابتدا 80 نماینده این نامه را امضاء کردند اما رفته رفته بر تعداد امضاء کنندگان افزوده شد و حتی برخی از نمایندگانی که در ابتدا مخالف این نامه بودن خودشان آمدند و خواستند که امضای شان پای نامه باشد".
رسایی که پس از جعل امضای نمایندگان و رساندن آن به حدنصاب لازم جهت قرائت در صحن علنی مجلس، مراسمی را با حمایت روح لله حسینیان با عنوان "تقدیر از رسانه های افشاء کننده جریان فتنه در مجلس" به راه انداخت، هفته گذشته و پس از افشاگری پارلمان نیوز با انتقاد صادق لاریجانی مواجه شد.رئیس قوه قضاییه در همایش سازمان اسناد و املاک کشور درباره نامه مجعول 175 نماینده درباره "سران فتنه و کوتاهی قوه قضاییه" گفته بود: "این مایه تاسف است كه نمایندگان مجلس نامهای به رئیس قوه قضائیه نوشته و در آن گفتهاند كه چرا دستگاه قضا نسبت به برخورد با سران فتنه امروز و فردا میكنند و عدهای نیز در مجلس راه بیفتند و برای این نامه امضا جمع كنند".
لاریجانی به وضوح با عبارت "راه افتادن و امضاء جمع کردن" حمید رسایی را که به گفته خبرنگاران پارلمانی "عامل گوش به فرمان روح الله حسینیان" است، خطاب قرار داده بود.
گفتنی است حمید رسایی بانی برنامه تقدیر از رسانه های هوادار دولت و خبرگزاری ها و سایت های امنیتی و نظامی وابسته به سپاه بود که شنبه گذشته و در روز دوم خرداد در "اتاق" فراکسیون حامیان دولت از سوی رسایی، حسین فدایی و روح الله حسینیان لوح تقدیر دریافت کردند.
در این مراسم که رسایی پیش از آن مدعی برپایی آن در صحن علنی شده بود، حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان، حمید رضا مقدم فر مدیر عامل خبرگزاری فارس، وحید یامین پور مجری برنامه "دیروز، امروز، فردا" و نمایندگانی از سایت های رجانیوز و جهان نیوزو... لوح تقدیر دریافت کردند.این مراسم که با استقبال بسیار سردی از سوی نمایندگان مجلس مواجه شده بود، روز گذشته منجر به انتقاد مصطفی کواکبیان از رسایی و حسینیان در صحن علنی مجلس شد و او در نطق پیش از دستور خود گفت: "در این مجلس یک سایتی به نام رجانیوز كه بدترین توهینها را به بیت شریف امام و سیدحسن خمینی روا داشته تشویق شده است و این نشاندهنده آن است که مجلس در راس امور نیست".
محسن كوهكن، ؛ سخنگوي هيات رئيسه مجلس نیز در گفتگو با سایت پارسینه گفته است: "فعالیت های فردی نمایندگان ربطی به مجلس ندارد".
او افزوده است:"از نمايندگان مي خواهيم كه از بكار بردن كلماتي كه بار حقوقي دارد درست استفاده كنند. وقتي مي گوييم «مجلس» يعني 290 نماينده كه به معناي بيانيه اكثريت آنها و يا مصوبه نمايندگان مي باشد".
سایت پارسینه گزارش داده است با وجود آنکه رسایی مدعی شده بود بانی مراسم تقدیر از رسانه های امنیتی و افراطی فراکسیون انقلاب اسلامی است، خبرنگار این سایت در گفت و گو با یک عضو این فراکسیون در اینباره از وی سوال کرده و نماینده مذکور گفته است: "چنين بحثي در فراكسيون انقلاب اسلامي مطرح نشده و برخي از آقايان نظرات شخصي خود را مطرح مي كنند."
بر اساس این گزارش، نطق پیش از دستور کواکبیان در جلسه دیروز مجلس منجر به واکنش تند رسایی شد و برای دقایقی جو صحن علنی را به تشنج کشید.
بنا به گزارش ایسنا، پس از نطق مصطفي كواكبيان، حمید رسايي با فرياد 77، خواستار تذكر آیین نامه ای شد كه ابوترابي آنرا وارد ندانست و رسایی نیز تا پایان جلسه علنی آیین نامه را بر سر خود قرار داد. همچنين پس از اتمام جلسه علني، رسايي به سمت ابوترابي رفت و براي دقايقي بحثي بين آنها در گرفت و تعدادي از نمايندگان اطراف آنها حلقه زدند.
رسايي در همين حال گفت: "آقاي كواكبيان به من توهين كرده است. اين به ما چه ربطي دارد كه آقاي كواكبيان مدير مسوول مردمسواري است و از VOA خوشش ميآيد؟" كواكبيان نيز با فرياد به رسايي اعتراض كرد و گفت: "تو مثلا روحاني هستی، از اين حرفها خجالت بكش".
گفتنی است پس از اعتراضات مردمی به نتیجه انتخابات سال گذشته، حمید رسایی در اظهار نظرهای پیاپی خود در سایت رجانیوز و خبرگزاری فارس مدعی تهیه شکایت نامه بیش از 100 نماینده مجلس علیه میرحسین موسوی شده بود. او حدود هفت ماه به طور پیوسته این ادعا را مطرح کرد و با تکذیب های گوناگون از جمله تکذیب این ادعا از سوی دادستان تهران مواجه شد تا حدی که سرانجام در تاریخ 24 بهمن ماه 88 و پس از انتشار بیانیه میرحسین موسوی به مناسب 22 بهمن ماه، او با ادعای اینکه "میرحسین مشاعر خود را از دست داده است و دیگر سلامت عقل ندارد"، اعلام کرد شکایت خود را پس گرفته است.
او اما شکایت خود را در حالی پس گرفته که روز 28 اردیبهشت در گفت و گو با خبرگزاری فارس گفته است: "من تعجب ميكنم كه چگونه برخي اين احتمال را ميدهند كه مسئول دستگاه قضا كه منصوب رهبري است و عقلا و شرعا خود را مقيد به حركت در مسير رهبري ميداند، در برخورد با سران فتنه امروز و فردا كند".