بدون یک تحول فکری عمیق در جامعه ایران هیچ تغییر مثبتی رخ نخواهد داد


۱۳۸۸ بهمن ۱۱, یکشنبه

mehdi-mirabootaleb-paris-iranhrnews.comسفارت رژیم در فرانسه طبق سنت هر ساله یک مهمانی در نوفل لوشاتو به مناسبت سالروز بازگشت خمینی دجال به ایران برگزار کرده بود. ساعتی قبل از برگزاری مراسم عده ای از هموطنان برای تظاهرات اعتراضی در جلوی نوفل لوشاتو با پرچم ها و پلاکاردهایشان تجمع کرده بودند و شعار میدادند.در همین زمان اتوبوس سفیر ایران – مهدی میر ابوطالب – و مهمانانش از راه میرسد و جمعیت معترض شروع به دادن هر چه رساتر شعارهای مرگ بر دیکتاتور و زندانی سیاسی آزاد باید گردد، می کنند. پلیس در بین تظاهر کنندگان و سفارتی ها حایل می شود که درگیری رخ ندهد ولی سفیر رژیم که از شعارهای ایرانیان عصبانی شده بود به خیال اینکه اینجا نیز خاک ایران است به مثابه پاسداران رژیم به تظاهرکنندگان حمله میکند. پلیس مانع او میشود و این سفیر به سینه پلیسی که او را گرفته از شدت عصبانیت یک مشت میزند. از اینجا به بعد دیگر حال و روز سفیر میگویند بسیار تماشایی بوده است. پلیس ها این سفیر سفیه رژیم را حسابی کتک می زنند و او را بروی زمین می خوابانند که به دستش دستبند بزنند. در همین حین کارکنان سفارت از راه می رسند و با معرفی او به عنوان سفیر، مصونیت دیپلماتیک او را یادآوری شده و این سفیر کتک خورده را از زیر دست و پای پلیس ها بیرون کشیده و با خود به داخل نوفل لوشاتو می برند. حالا اینکه با این قیافه سفیر با چه وضعیتی در میهمانی شرکت کرده باید تماشایی باشد. کاش کسی یک ویدئو از این میهمانی و قیافه دیدنی سفیر ابله رژیم روی فیس می فرستاد.لازم به یادآوری است که مهدی میرابوطالبی از مهر سال ۸۷ به جانشینی علی آهنی سفیر پیشین رژیم در فرانسه منصوب شد. و قبلا در رژیم جمهوی اسلامی مسئولیتهایی چون قائم مقامی معاونت سیاسی، استانداری خراسان، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سابیر، مشاور فنی و مدیر هماهنگی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، کاردار جمهوری اسلامی ایران در پاریس ،سفیر ایران در ترکمنستان و مدیر عامل منطقه پارس جنوبی را داشته است.تنظیم خبر : عاطفه اقبال به نقل از یکی از شرکت کنندگان در تظاهرات امروز نوفل لوشاتو – یکشنبه ۳۱ ژانویه ۲۰۱۰

source:parsdailynews

paris7-iranhrnews.com

paris-iranhrnews.com

paris2-iranhrnews.com

paris3-iranhrnews.com

paris4-iranhrnews.com

paris5-iranhrnews.com

paris6-iranhrnews.com

paris8-iranhrnews.com


یکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸

جنتی و لذت جوان کشی

جناب جنتی! حیف که عمر شما کفاف دادگاه های فردای این نسل صلح طلب را نمی دهد.

نامه نوشتن به بعضی ها سخت است اما نامه نوشتن به شما عذاب است، عذاب از آن رو که میان نسل من و نسل تو فرسنگ ها فاصله است و این از بخت بد ماست که اینک عنان و افسار جامعه جوان ما به دست شماست و شما ما را به سیاق خود می چرخانی و می گردانی و عاقبت چون یک شکارچی مسرور بالای سر گنجشک های مرده، مزه پرانی هم می کنی. عذاب از آن رو که در قاموس ما،پیر یعنی او که چشم بر چه چه و به به جمعی بی خرد می بندد و ذوق شکار و کشتار را حداقل در سالهای آخر عمرش به کنار می گذارد اما شما ظاهرا تا پایان عمر زمینی تان، زمین و زمان را به هم می دوزید تا جمع بیشتری از ما کشته شوند. در قاموس ما پیر یعنی مرجعی که میان مقام و میله های حصر، دومی را بر می گزیند و پایان عمرش می شود آغاز عمر انسانیت. در قاموس ما پیر یعنی کسی که اگر پیش تر ها در برابر قتل و اعدام و تجاوز به جمعی دگر اندیش سکوت کرده بود، حداقل در پایان عمرش چشم بر تجاوزها و رذالت های یک حاکمیت نمی بندد. در باور سنتی ما چنین گفته بودند که پیران همه مهربانی ناکرده در عصر جوانی را یکجا با خود دارند و دلشان به مرگ مورچه ای هم رضا نمی دهد تا چه رسد به مرگ یک انسان. باور کردنی نیست که کسی در سن و سال شما دلش رضا دهد به جوان کشی و از تریبون رسمی نمازجمعه به نمایندگی از خدا خطاب به رئیس قوه قصاییه خطبه را چنین خطا خواند: "با زبان قرآن به شما می گویم بیاید برای رضای خدا همین طور که این دو نفر را خیلی سریع اعدام کردید، مردانه بایستید...اگر منافقین، افراد بیمار دل و شایعه ساز دست از کارهایشان برندارند من به تو دستور می دهم به اینها حمله کن و اینها را سخت بکش".

دبیر شورای نگهبان !

بی شور و شر دبیر شورایی که فتوای مرگ آرام اش می کند، تا فرصت هست کمی با خودت خلوت کن تا دریابی بیماردلان کدام اند؟ آنان که آرش رحمانی و محمدرضا علی زمانی را ماهها پیش از انتخابات دستگیر کرده و سپس شتاب زده آنان را به دادگاه متهمان انتخابات آورده اند تا در آستانه بیست و دوم بهمن و برای گرفتن زهره چشم از معترضان، طناب دار یک حاکمیت را به رخ معترضان بکشند یا جوانانی که اگر شما را با این همه اشتیاق تان به اعدام هم دستشان بدهند،بعید می دانم عطشی برای انتقام و اعدام و حلقه آویز کردن تان داشته باشند؟

شایعه سازان کدام اند؟ آنان که در مقابل چشم های هم سلولی های آرش او را برای تمرین مداوم اعترافات از پیش نوشته شده می برند و سپس با اتکا به همان اعترافات به او انگ براندازی و محاربه می زنند یا جوانانی که اگر فردا همین بازجویان را با خروار خروار خاطره تلخ بازجویی و تحقیر در خیابان های آزاد ایران هم ببینند محال است آب دهان شان را هم حرام خشونت طلبان کنند؟

بگو قصه ی همان اندک جوانان خشمگین و دلشکسته ای که در عاشورای شهر بر همپالکی های تا دندان مسلح شما آجر و سنگ پرتاب کرده اند را یکی برایت بازگو کند. برای لالایی آخر هم که شده بگو یکی برایت بگوید که چه موجی در گرفت در میان جوانانی که در ایام عاشورا وقتی جنازه برادر و خواهر له شده خود را از زیر چرخ های ماشین نیروی انتظامی بیرون کشیدند کمی هم خشونت به خرج دادند. بگو تا برایت بگویند وقتی جوانی سنگ بر صورت جوان مسلح می زد تا چه اندازه جوانان دیگر جنبش گلو دریدند تا خوی دریدگی و وحشی گری را نفی کنند و تا مدت ها همه انگار یادشان رفته بود که دارند کشته می شوند و مدام به یکدیگر توصیه می کردند که مبادا خشونت خوی معترضان سبز شود.

حامی یک رئیس مسئله دار!

مسئله این است که جوانان و حتی نوجوانان یک کشور وقتی می بینند که جوانی خامی می کند و احیانا سیلی و سنگ بر صورت ماموران مسلح می زند تا مدت ها او را نصیحت می کنند که مبادا خشم در برابر برادر، به آئین و مسلک معترضان بدل شود. آنگاه شما وقتی می بینی و می دانی که جمعی را به دروغ و با اتکا به اعترافات ساختگی به دار می کشند، توصیه به برافراشتن دارهای ببشتر می کنی. مسئله پیچیده ای هم نیست. شما و همپالکی ها و همان هایی که به همت خیانت شما از صندق های رای بیرون آمدند شعار مهرورزی می دهید و در مقابل، تخم کینه می پاشید و آنگاه جوانان و همه همان محاربان خیالی شما کماکان یکدیگر را به صلح و سکوت و توصیه می کنند. می بینی فاصله میان نسل بی کینه من و تو فاصله میان ماه من است تا ماه گردون؟ تردید نکن در قاموس ما اگر اعتراضی هست به اینکه باید تخت قدرت رها کنی و تخت استراحت، بر گزینی این به معنی توهین به کهن سالی و سالخوردگی و سن و سال نیست. در عصر حاضر کمتر پیری دلش رضا می دهد که جوانان کشوری را برای بقای "بیماردلان" و "شایعه سازان" بدون اطلاع پدر و مادرشان در زندان به قتل برسانند و سپس به نام دین در نماز جمعه بزم مسلمانی برپا کنند.

اگر هنوز وسوسه دلچسب قدرت رهایت نمی کند تا همانند آن دسته از پیران خوشنام شهر در کنار نسلی که بخشندگی و صلح را مشق می کنند قرار گیرید و اصرار دارید نمایندگی این نسل را از تریبون های رسمی ایران عهده دار باشید و در کنارش نمایندگی خدا را هم کماکان قبول زحمت می کنید، لطفا یک فراخوان بدهید تا میلیون ها نفری که با خدای تعریف شده شما در جنگ هستند خودشان را به شما معرفی کنند تا حداقل بدانید که با اعدام یازده نفر به نام محارب، حربه شما و همپالکی هاتان پاسخ نخواهد داد. به نماز جمعه آمده اید و بعد از آنکه جماعتی را زخمی و داغدیده در عزای دو جوان نشانده اید به زعم خود حریف به میدان طلبیده اید. واضح است که بعد از این اعدام و در آستانه سالگرد انقلاب اسلامی و هراس از رسوایی در راه باید جنبش صلح طلب سبز را به خشونت فرا می خواندید و هیچ چیزی بهتر از اعدام دو جوان نمی توانست ملتی را به خشم و خشونت فرا خواند تا راه برای سرکوب بیشتر خشونت گران در خیابان های شهر باز باشد. بنشین و خوب نظاره کن نسلی را که پای طناب دار عزیزانش هم نقشه مرگ شما را نمی کشد و سقف آرمان و آرزوی اش، برپایی یک دادگاه عادلانه است برای نا عادلان امروز و خیالی هم نیست که عمر شما کفاف دادگاه های فردای این نسل را نمی دهد.

اقای رحیم مشایی ، یک بار هم در قسمت مردان غش کن

اخوندی دست به روضه خوبی داشت ،طوری که همیشه زنان و مردان زیادی ، پای منبر حاج اقا حظور داشتند و وقتی روضه به قسمت صحرای کربلا میرسید ، انچنان از خود بی قراری و ناراحتی نشان میداد که از حال میرفت و حالت غش میگرفت و همیشه هم در قسمت زنانه میافتاد !

حالا شده حکایت فرهنگ شناسی و فرهنگ دوستی جناب رحیم مشایی ، اگر میخواهی خودت را فرهنگ دوست نشان بدهی جا زیاد است ، برو از استاد شجریان دلجویی کن ، برو ببین چرا بهترین هنرمندان داوری جشنواره را نمیپزیرند ؟ برو سری به کهنه کاران تاتر شهر بزن و درد دل انها را گوش کن ، اقای مشایی ور دل هدیه تهرانی نشستن و پول مردم بیچاره این مملکت را به تابلوهای ایشان دادن هنر نیست ، در فرهنگ ما ایرانی ها این خود شیرینی و هیزی است ، این دلبری کردن است و فریب ، برای نشان دادن هنر دوستی هزاران راه است چرا فقط در گالری خانم هدیه تهرانی هنر دوستی شما گل میکند ؟درست مثل همان حاج اقای قصه بالا ،خوب یک بار هم در قسمت مردان غش کن .

http://gorbe2.blogfa.com

۱۳۸۸ بهمن ۱۰, شنبه

چهلمین روز درگذشت رهبر معنوی جنبش سبز در سایه چکمه پوشان امنیتی

شبکه جنبش راه سبز (جرس): چهل روز از درگذشت رهبر معنوی جنبش عدالت طلب و آزادی خواه سبز ایران گذشت، مردی که عمر با برکتش یکسره تلاش برای احقاق حقوق یک انسان ها بود. آیت الله العظمی منتظری آنگاهی که فرد دوم کشور بود، در راه آزادی و کرامت انسان عطای حکومت را به لقایش بخشید تا تاریخ به بزرگی و عظمتش به ستایش بنشیند.

گرچه او را به حصر انداختند اما هرگز دیوارها نتوانستند که اندیشه اش را به بند بکشند. سالها پس از حصر او میلیونها تن در خیابانهای ابران او را فریاد می زدند و مرجع واقعی خود می دانستند و عجیب آنکه بسیاری از اینها خاطره ای کمرنگ هم از آیت الله در یاد نداشتند اما سخن و پیامش را شنیده بودند و فریاد می زدند.

بعد از ظهر امروز چهلمین روز درگذشت آیت الله منتظری درشهر قم برگزار شد. حضور چشمگیر مردم باعث شد که دفتر مملو از جمعیت شود و پس از آن کوچه منتهی به بیت توسط اعضای دفتر فرش شد ولی با این حال تعدادی در بلوار شهید محمد منتظری و تعدادی کنار رودخانه حضور یافته بودند.

در این مراسم ، علاوه بر قرائت قرآن ، گوشه هایی از اندیشه ها و دیدگاه های آیت الله منتظری توسط مجری قرائت و در بین مراسم چند بار صدای فقیه عالیقدر با موضوعات لزوم امر به معروف و نهی از منکر ، لزوم آزادی زندانیان سیاسی، سفارش امام علی (ع) به مالک اشتر درباره رعایت حقوق انسانها با هر ایده و اعتقادی و شعارهای اول انقلاب از بلندگو پخش شد و مردمی که چهل روز بود صدای او را نشنیده بودند، تحت تاثیر قرار گرفته بودند.

سخنران این مراسم، حجه الاسلام دکتر ادیب عضو هیأت علمی دانشگاه مفید بود که به فضایل اخلاقی و مبارزاتی آیت الله منتظری اشاره داشت. وی آیت الله منتظری را یار عسرت و تنهایی و غربت آیت الله خمینی دانست. وی کسانی را که پس از پیروزی و پایان سختی‌ها خود را انقلابی قلمداد کردند فرصت‌طلب خواند و از کسانی که از به عمق زحمات آیت الله منتظری برای ترویج مرجعیت امام خمینی و حفظ جان و یاری ایشان در فرایند انقلاب اطلاعی ندارند خواست که نه تنها خاطرات آیت الله منتظری بلکه به خاطرات دیگران مراجعه کنند تا حوادث تاریخی برایشان آشکار گردد. وی ضمن اشاره به شکنجه‌های آیت الله منتظری و شهید محمد منتظری توسط ساواک به شجاعت و استقامت ایشان در قبل و پس از انقلاب پرداخت.

اما این مراسم دارای حاشیه هایی نیز بود:

1- روز قبل از مراسم نمایندگانی از اداره اطلاعات قم و فرمانداری با احمد منتظری دیدار کرده بودند. آنها درخواست عدم تشنج کرده بودند که احمد منتظری از آنها درخواست کردند که نیروهای خودسر را کنترل کنند.

2- نیروهای امنیتی قم از برپایی چادر و سقف بر روی کوچه منتهی به دفتر به دلیل این که امکان آتش سوزی دارد! جلوگیری کردند.

3- نیروهای امنیتی و انتظامی قم به صورت چشمگیر تمامی مبادی منتهی به مراسم را کنترل می‌کردند و از تجمع مردم در خیابان جلوگیری کرده و به طور وسیع فیلم‌برداری می‌کردند.

4- نیروهای گارد ویژه و لباس شخصی، بسیج و انصار در برخی مکان‌های متعلق به سپاه و بسیج در اطراف محل مراسم مستقر شده بودند و تعداد زیادی از آنها در اطراف مکان برگزاری تجمع کرده بودند اما متانت و هوشمندی برگزار کنندگان و مردم عزادار سوژه‌ای به دست آنها نداد.

5- تعدادی از دانشجویان و جوانان شرکت‌کننده در مراسم بازداشت شدند که تا لحظه تهیه این خبر دو تن از آنها آزاد شدند و از وضعیت دیگران اطلاعی در دست نیست.

6- قبل از آغاز مراسم و پایان آن پیام و سفارش احمد منتظری مبنی بر حفظ آرامش و سکوت و متانت قرائت شد، که با این درخواست تجمع نیروهای لباس شخصی و انصار حزب الله کاملا خلع سلاح شده و محل را ترک کردند و امکان فتنه‌گری توسط آنها نبود.

7- تعدادی از شخصیت‌های حوزوی، دانشگاهی و سیاسی که در این مراسم حضور یافتند و ما مطلع شدیم: آیت الله العظمی صانعی، آیت الله العظمی مدنی تبریزی، آیت الله امینی، آیت الله محقق داماد، آیت الله بیات زنجانی ، آیت الله جواد فاضل لنکرانی، آیت الله مروارید، آیت الله گرامی، آیت الله صادقی تهرانی و بیوت آیات عظام صافی گلپایگانی، سیستانی، شیرازی، شبیری زنجانی، وحید خراسانی، وحیدی، مکارم شیرازی، نوری همدانی، اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم و آقایان عبدالله نوری، کرباسچی، سراج الدین موسوی، حجتی، اشرفی اصفهانی، هاشمی نژاد، ابراهیمی، مهندس بدیعی، مهندس طاهری، خانم اعظم طالقانی و جمعی از اعضای دفتر حضرت امام خمینی در جماران.

بازار نجف آباد تعطیل شد

گفتنی است روز گذشته به مناسبت فرا رسیدن چهلم آیت الله العظمی منتظری بازار شهر نجف آباد تعطیل شد. بازاریان این شهر در کنار سایر مردم در مراسم چهلم این مرجع بزرگ تقلید صبح و بعدازظهر حضور به هم رساندند.مردم شهر برغم محدودیتهای اعمال شده مراسم سوگواری مرجع خود را در اندوه فراوان برگزار کردند. خبرهای رسیده از نجف آباد حاکی است که بر سر در مغازه ها پلاکاردها و پارچه هایی از تمثال آیت الله نصب شده بود.

گفتنی است در این مراسم ها که با تدابیر شدید نیروهای نظامی و امنیتی برگزار شد تعداد از شهروندان نیز دستگیر شدند.

برگزاری مراسم در قهدریجان

مراسم چهلمین روز درگذشت آیت الله العظمی منتظری در شهرقهدریجان، علی رغم تهدیدات و فشارهای اداره اطلاعات منطقه و شورای تامین و فرمانداری، به امام جمعه سابق این شهر و بعضی از روحانیون شهر، مبنی بر ممنوعیت برگزاری هرگونه مراسم، عصر روز5 شنبه در گلستان شهدا این شهر با حضور انبوه مردم به صورت باشکوهی برگزار شد.

بر خیالی صلحشان و جنگشان...

سید عطاء الله مهاجرانی

حکومت ولایت مطلقه فقیه در فهم جنبش سبزملت ایران در مدار خیالی ست که خود می تند و بر اساس آن خیال داوری می کند. مثل کرم ابریشم رشته های خیال و مالیخولیا را به گرد خویش می تند. صد البته استبداد به آزادی تحول پیدا نمی کند. آن که سرانجام از پیله استبداد برون می آید ملت ایران است.

پیامبر اسلام دعایش از خداوند متعال این بود که پدیده ها را آن چنان که هستند ببیند :" اللهم ارنی الاشیاء کما هی" نه آن گونه که دوست دارد. سخن مردم را همانگونه که هست بشنود نه آن چنان که می پسندد. تعبیر بسیار تند ی که علیه افراد متملق و چاپلوس در زبان روایات آمده است، دلیل اصلی اش این است که فرد چاپلوس واقعیت را دگرگون نشان می دهد. از این رو روایت می گوید: "در چهره چاپلوسان خاک بپاشید."

حکومتی که حضورگسترده ملت ایران را در25 خرداد ماه نمی بیند و در 29 خرداد زبان به تهدید می گشاید و تهدید خود را هم عملی می کند، در فهم حقیقت حضور ملت ایران در مانده است. به ناگزیز این حضور را در حد چند رفتار مشکوک آتش زدن ماشین پلیس و یا قرار گاه پلیس و پاره کردن تصویر امام خمینی تقلیل می دهد و گمان می کند بامعرفی چند بهایی و سلطنت طلب و عضو مجاهدین خلق می تواند جنبش سبز ملت ایران را وابسته به چنان گروه ها و یا آمریکا و انگلیس و اسراییل معرفی کند.

و در آخرین تفسیر بگوید که ملت ایران باج نمی دهد! در این تعبیر، کژتابی بسیاری نهفته است که بی رمز گشایی از آن نمی توان از این سخن تفسیر روشنی داشت.

یکم: ملت ایرن چه کسانی هستند؟ سه میلیون جمعیتی که در 25 خرداد از میدان امام حسین تا میدان آزادی حضور داشتند، ملت ایران نبودند؟ این همه نویسنده و روزنامه نگار و هنرمند که با هزار زبان سخن می گویند، ملت ایران نیستند؟

دانشجویان ملت ایران نیستند؟ اگر کسی نسبت به حاکمیت استبدادی نقد و نظر داشت، جزو ملت ایران نیست؟ عامل اجنبی و وطن فروش است؟

میرحسین موسوی و کروبی و خاتمی و هاشمی رفسنجانی و تمامی شخصیت هایی که مظلومانه در زندانند، بهزادنبوی و تاجزاده و امین زاده و... فرزندان ملت ایران نیستند؟

هنر همان است که سلطان بپسندد

گر خود همه عیب ها بدین بنده دراست

هر عیب که سلطان بپسندد هنر است؟

دوم: مگر خواست ملت ایران آزادی و استقلال و جمهوری اسلامی نبود؟ چه کسانی جمهوریت را به بازی گرفتند و در رای مردم دست بردند؟ اگر مردم ایران نسبت به دزدی آرای خود اعتراض کردند، آن ها ضد جمهوریت عمل کرده اند؟ اگر گفتند نهاد شورای نگهبان که بایست لنگر تعادل قانون و معیار عدالت و انصاف باشد،وقتی در حد یک باند سیاسی تنزل پیدا می کند و در انتخابات سال 1384 و 1388 ریاست جمهوری بر مبنای یک نظریه و رویکرد سیاسی عمل می کند و در انتخابات مجلس شریفترین فرزندان ملت ایران را به بهانه های واهی حذف می کند...اگر مردم اعتراض کردند، ضد قانون رفتار کرده اند؟

سوم: رفتار پلیس در همه جای جهان نمودار سرشت و البته سرنوشت حکومت است. پلیسی که در سرکوب تظاهرات سپر در دست ندارد، به سوی مردم شلیک می کند و یا با باتوم بر سر و صورت مردم می کوبد، نماینده و نشانه ملت ایران است؟ یا اینکه آنان ماموران معذوری اند که در خلوت خود و در جمع خانواده و بستگان خویش خون می خورند و طاقت فریاد ندارند و در نهان شرمسار ملت ایرانند.

جوانانی که در زیرشکنجه در کهریزک کشته شدند، مظلوم بودند، اما در سوی دیگر صحنه افراد نگون بختی هستند که به شکنجه گر و قاتل تبدیل شده اند. اگر شهیدان کهریزک با شهادت خویش تا افق نفس مطمئنه پرواز کرده اند، شکنجه گران و قاتلان چه روزگاری را خواهند گذراند؟ فرزندان ملت ایران در کدام سو ایستاده اند؟

چهارم: گفته شده است، ملت ایران باج نمی دهد. سخن درستی ست ملت ایران باج نمی دهد. مستقیم و مداوم بر حقوق خویش پای می فشرد. در 22 خرداد ماه ملت بزرگ ایران به صحنه آمد و از طریق صندوق رای حرف خود را زد و به حاکمیت اعتماد کرد. حکومت قدر این اعتماد ملت ایران را ندانست و با دسیسه و تزویر و سرکوب رای ملت را دزدید. چگونه حاکمیت انتظار دارد که ملت ایران باج بدهد و از این حق تعیین کننده خویش صرف نظر کند؟

واقعیت این است که حاکمیت استبدادی گمان می کرد، با بیانیه صبح 23 خرداد ماه داستان انتخابات جمع می شود، که نشد. گمان کردند با خطبه های تهدید آمیز مظلوم نمایانه مساله حل می شود، که نشد. گمان کردندبا محاکمه نمایشی و فرمایشی با تحقیر و به زندان انداختن فرزندان ملت ایران موضوع خاتمه پیدا می کند، که خاتمه پیدا نکرد. تا به امروز مقبولیت و مشروعیت دولت و حکومت روز به روز کاسته شده است. زبان تهدید و تحقیر، زنگ زده، هتک و بی حرمتی و فحاشی که سنت اموی ست، از اثر و رونق افتاده، و ملت ایران بر درستی راهی که انتخاب کرده است، اعتماد و اطمینان بیشتری حاصل کرده است. ملتی که باج نمی دهد، ملتی که مغول ها و تیموریان را رام کرد، توان رام کردن استبداد مطلقه بی مهار را دارد.

مرور خطبه هاي جمعه؛ از درخواست شدت عمل بیشتر در تهران تا مخالفت با اعدام در زاهدان

سپهر سعادت


شبكه جنبش راه سبز(جرس): حمايت بي پروا از اعدام متهمان حوادث پس از انتخابات رياست جمهوري و تشويق قوه قضاييه به سركوب بيش از پيش مخالفان مضمون اصلي خطبه هاي نماز جمعه اين هفته تهران بود.در مشهد " علم الهدي" به جنگ طرح هاي آشتي طلبانه رفت و در قم هم آيت الله اميني خطبه خود را با توصيه هايي براي دفاع از ولايت فقيه به پايان برد.از منبرهاي جمعه اصفهان و شيراز و تبريز نيز صداي حاميان حكومت بلند بود كه به مردم درباره اجراي طرح هدفمند كردن يارانه ها دلگرمي مي دانند.تنها صداي متفاوت از منبر نمازجمعه زاهدان شنيده شد.جايي كه "مولوي عبدالحميد" امام جماعت اهل سنت اين شهر تشكيل يك حكومت فراگير را ضامن بقاي نظام خواند و رشد روز افزون احكام اعدام مخالفان را نگران كننده و بر خلاف همگرايي و همدلي و وحدت دانست

تهران-احمد جنتي: ديگر جاي رافت نيست

خبر اعدام دو تن از متهمان اعتراض هاي پس از انتخابات رياست جمهوري به حدي براي جنتي خوشحال كننده بود كه وي ترجيح داد از منبر نماز جمعه به رييس دستگاه قضا پيام تقدير و تشكر بفرستد.خطيب جمعه تهران با برشمردن صفاتي مانند "انقلابي"،"ضد ظلم" و " ولايي" براي " صادق لاريجاني" از او خواست قاطعانه تر از گذشته با معترضان برخورد كند.

او با ادعاي اين كه حكومت تاكنون در برخورد با مخالفان از خود ضعف نشان داده،تجمع روز عاشوراي هواداران جنبش سبز را گواهي بر اين ضعف خواند و نتيجه گرفت: "اگر از اين به بعد ضعف نشان دهيم به مشكل خواهيم خورد پس بايد بايستيم."

جنتي براي مجازات كساني كه به ادعاي او ساختارشكن هستند به سوره احزاب در قرآن استناد كرد و گفت:"خداوند مي‌فرمايد در اسلام سنتي وجود دارد كه بايد با سه گروه از جمله منافقين، افرادي كه دل بيمار دارند و شايعه‌سازان برخورد شود و بايد سخت با آنها برخورد شود."او در تندترين بخش خطبه خود ساختارشكنان را مفسد في الارض ناميد و اظهار داشت كه نبايد اين افراد مورد ترحم قرار گيرند چرا كه "ديگر جاي رافت نيست بلكه جاي غلظت است."

زاهدان-مولوي عبدالحميد: قانون وحي منزل نيست

فرارسيدن سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ، امام جمعه زاهدان را بر آن داشت تا از زوايه اي متفاوت با ساير ائمه جمعه اهداف و اولويتهاي مطرح در برهه پيروزي انقلاب را به مسولان كنوني حكومت گوشزد كند.مولوي عبدالحميد در جمع نمازگزاران زاهداني با اشاره به شرايط پيروزي انقلاب اسلامي گفت كه "اين انقلاب با راي و انتخاب مردم استقرار يافت و نه با قدرت سلاح و خشونت." او در اشاره اي تلويحي به سركوب مخالفان توسط حكومت گفت "هيچ سيستم حكومتي در دنيا با قدرت اسلحه حفظ نشده است بلكه آنچه موجب بقاي حكومتهاست ، گسترش عدالت و حفظ مردم در صحنه است." وي با ابراز تاسف از عدم دسترسي به مسولان جمهوري اسلامي اظهار داشت كه اگر اين ارتباط برقراربود به آنان مي گفتم "بايد چاره‌اي براي بدست‌آوردن و جلب رضايت مردم بيانديشند. ".عبدالحميد در ادامه اين خطبه به سران نظام توصيه كرد كه "نمي توانند با يك جناح اصلاح طلب يا اصولگرا نظام را حفظ كنند زيرا در كشور گروهها و تفكرات و اقوام و مذاهب مختلفي زندگي مي‌كنند كه بايد همه آنان در قدرت شريك باشند." او در همين راستا تشكيل يك دولت فراگير متشكل از گروههاي مختلف اصولگرا و اصلاح‌طلب و اقوام و مذاهب را تنها راه جلب رضايت مردم و ضامن بقاي نظام در شرايط فعلي دانست.وي در بخش ديگري از سخنان خود نيز خواهان اصلاح قوانين براي انطباق دادن آن با شرايط روز شد و گفت: " آنچه قابل تغيير نيست قرآن و احاديث پيامبر است . اما قانون وحي منزل نيست كه قابل تغيير نباشد. بلكه بايد به نحوي قوانين و سياستها را تنظيم و اصلاح كرد كه رضايت همه مردم جلب شود."

وي همچنين با رد ديدگاه كساني كه انتقاد از حكومت را مساوي اسلام ستيزي قرار مي دهد گفت كه اسلام و نظام زماني در خطر هستند كه دايره و حلقه براي مردم در آن روزبروز تنگ‌تر شود و اگر اعتراضات به حق پذيرفته شوند و اعتراضات ناحق نيز پاسخ قانع‌كننده‌اي دريافت كنند مشكلات بهتر حل خواهند شد.به گفته عبدالحميد آنچه موجب نجات و علاج كشور مي‌شود اين است كه هيچكس نبايد خود را بالاتر از انتقاد بداند و در اسلام همه انسانها مسئول هستند و خط قرمزي براي انتقاد سازنده نبايد وجود داشته باشد.امام جمعه زاهدان همچنين با انتقاد از اعدام روز افزون مخالفان حكومت ،حكم اعدام را عامل رشد دهنده مشكلات دانست و گفت:"مسئله اعدامها در كشور ما موجب نگراني مردم شده است و كشور ما از معدود كشورهايي است كه آمار اعدام در آن زياد است.او با اشاره به آثار منفي اعدام ها ميان مردم خواهان چاره جويي براي اين مساله شد و گفت كه اعدام نمي‌تواند امنيت و همگرايي و همدلي رابيشتر كند."سخنان او در اين زمينه با تكبيرهاي متعدد نمازگزاران همراه بود.او در بخش ديگري از خطبه هايش كه باز با تكبيرهاي فراوان مردم همراه شد نسبت به اعتراف گيري تحت شكنجه اعتراض و ابراز نگراني كرد و گفت كه چنين پديده‌اي را نه اسلام و دين قبول دارد و نه قانون اساسي آن را مجاز ساخته است.

قم-آيت الله اميني:شرط حفظ انقلاب دفاع از ولايت فقيه است

در نظر خطيب جمعه قم تنها راه حفظ انقلاب اسلامي در دفاع از ولايت فقيه خلاصه مي شود.آيت الله اميني اين سخن را در حالي مطرح كرد كه به اذعان وي ولايت فقيه مورد هجمه قرار گرفته است.او درباره دلايل مورد هجمه قرار گرفتن ولايت فقيه در زمان كنوني توضيحي نداد اما گفت كه "اگر بخواهيم اين انقلاب حفظ شود، بايد با تمام وجود از ولايت فقيه به عنوان رکن اصلي انقلاب دفاع کنيم". اميني در عين حال به معيارهاي آيت الله خميني درباره انقلاب يعني "آزادي،عدالت و انجام وظيفه" اشاره كرد و گفت كه اگر اينها را مححق كنيم خود جوانان نظام را حفظ مي كنند.او در بخش ديگري از خطبه هاي خود پيروزي انقلاب اسلامي را به تاييدات الهي و معجزه تاريخ ربط داد و بدون اين كه تلاش هاي دراز مدت مخالفان رژيم پهلوي را در نظر آورد گفت كه "سرنگوي يك رژيم طي مدت ده روز سابقه نداشته است


مشهد- علم الهدي: اعتراف كنيد كه تقلب نشده است

نوك پيكان حمله علم الهدي در نمازجمعه اين هفته مشهد متوجه طراحان تز حكميت براي برون رفت از بحران سياسي موجود بود.وي در رد حكميت مدعي شد كه اين طرح "از شعارهاي ضد ارزشي و ضد ولايت فقيه در فتنه روز عاشورا هم ناپاکتر است. " علم الهدي طرفداران تز حكميت را به پيروان معاويه و خوارج و لشكر شام تشبيه كرد و مدعي شد كه ولي فقيه به عنوان حجت خدا يعني امام زمان در ايران حكومت مي كند.او با رد پيشنهاد كساني كه مي گويند بايد گذشته را فراموش كرد از اعتراض هاي ميليونها ايراني پس از انتخابات رياست جمهوري به عنوان اغتشاش و فتنه ياد كرد و گفت "مگر مي شود بر گذشته صلوات بفرستيد و مسايل گذشته را فراموش کنيد. "او بدون توجه به اين كه هيچ از رهبران جبش سبز خواهان بازگشت از راه خود نيستند مدعي شد "اشخاصي که با زياده روي و به بهانه تقلب بعد انتخابات زمينه ساز چنين فتنه ها و اغتشاشات بودند، بايد از همان مسير که اين مسايل را مطرح کردند دوباره برگردند و به اشتباه خود اعتراف کنند."وي در نهايت رهبران مخالف دولت را دعوت كرد كه "اعتراف کنند تقلبي در انتخابات رخ نداده و مساله تقلب در انتخابات تنها توهمي در فکر آنان بوده است."

او همچنين در اظهار نظري عجيب پيرامون سقوط يك فروند هواپيماي توپولف در فرودگاه مشهد اين ماجرا را به مسايل عبادي ربط داد و اظهارات يكي از مسافران اين هواپيما را ملاك قرار داد كه گفته بود "زماني كه مي‌خواستيم حركت كنيم 10 دقيقه به اذان صبح باقي مانده بود، همه اصرار كردند كه نماز بخوانند اما خلبان قبول نكرد."علم الهدي بر اساس اين گفته ها نتيجه گرفت كه شايد اگر مسافران نماز مي‌خواندند اين طور نمي‌شد.او پرسيد كه "اصلا سر نماز صبح چرا هواپيما بايد حركت داشته باشد و چرا در جامعه اسلامي هنوز براي فرودگاه ها جا نيفتاده كه زمان نماز بايد پرواز كنسل شود يا به تاخير بيفتد.

تبريز- مجتهد شبستري: نگران هدفمندسازي يارانه ها نباشيد

سخنان خطيب جمعه تبريز هم با قدرداني از عملكرد دستگاه قضايي براي اجراي حكم اعدام دو نفر از متهمان انتخابات رياست جمهوري آغاز شد." محسن مجتهد شبستري" از سركوب هاي قضايي پس از انتخابات با تعبير قاطعيت ياد كرد و گفت كه اين قاطعيت در برخورد با مسببان و مباشرين حوادث اخير لازم و ضروري است. وي در بخشي ديگر از خطبه خود نيز به طرح هدفمند سازي يارانه ها اشاره كرد و مدعي شد كه اين طرح "نبايد موجب نگراني مردم و به خصوص قشر مستضعف جامعه شود. "مجتهد شبستري براي دلگرمي دادن به اقشار محروم جامعه نيز مدعي شد كه "اگر در خوشه بندي اين طرح نيز اشتباهاتي رخ داده بنا به قول مسوولان امر در آينده و مراحل بعدي قابل جبران بوده و مي توان مابه التفاوت آنرا به خانوارها پرداخت کرد."

اصفهان- طباطبايي نژاد:الان دنيا فقط روي شيعه كار مي كند

ادعاي " سيد يوسف طباطبايي نژاد" در خطبه هاي اين هفته نمازجمعه اصفهان در نوع خود جالب توجه بود.او سخنان خود را با ابراز شعف از گسترش روزافزون تشيع آغاز كرد و با بيان اين كه در گذشته بسياري از مردم نمي دانستند كه شيعه از كلام رسول خدا نشات گرفته مدعي شد كه "الان دنيا فقط روي شيعه کارمي کند."او در توضيخ اين ادعا به ادعاي ديگري متوسل شد و گفت:" در سناي آمريکا 55 ميليون دلار براي مبارزه با شيعه، مکتب اهل بيت(ع)، وابستگان اميرالمومنين (ع) و کساني که درعاشوراي حسيني تربيت شدند درحال سرمايه گذاري است."

خطيب جمعه اصفهان يك ادعاي عجيب ديگر را نيز براي نمازگزاران بازگو كرد و با اشاره به لايحه هدفمند كردن يارانه ها گفت كه "دولت با اين طرح به طورقطع مي خواهد مردم در رفاه باشند و هيچگونه ضرري به مردم نمي رسد."سخن او در شرايطي ابراز مي شود كه بسياري از كارشناسان اقتصادي نزديك به دولت نيز نسبت به تبعات تورمي اجراي طرح هدفمند كردن يارانه ها اذعان دارند.

شيراز- ايماني: جهان آبستن تحول است

هر چند كه امام جمعه اصفهان در خطبه هاي نماز ابراز اطمينان كرده بود كه با اجراي طرح هدفمند كردن يارانه هاي هيچ مشكلي براي مردم پيش نمي آيد اما " اسدالله ايماني" امام جمعه شيراز با آگاهي از پيامدهاي تورمي اجراي اين طرح از مسولان خواست كه مراقب باشد زمان اجراي آن به اقشار ضعيف جامعه آسيبي نرسد.خطيب جمعه شيراز در بخشي ديگر از خطبه خود تحولات برخي از جوامع اسلامي مانند غزه،عراق، پاکستان، افغانستان و يمن را يادآور شد و بر مبناي اين تحولات پيش بيني كرد كه جهان آبستن تحول است و كشورهاي اسلامي بايد هوشيار و مراقب باشند

میرحسین موسوی و مهدی کروبی اعدامهای اخیر را محکوم کردند

دعوت رهبران سبز به حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن


شبکه جنبش راه سبز (جرس): مهدی کروبی و میرحسین موسوی ضمن اعتراض به تداوم وضعیت موجود نسبت به احکامی که بدون رعایت مراحل دادرسی برای اعدام برخی از شهروندان صادر شده اعتراض کرده و نسبت به اجرای عجولانه آن نیز ابراز تاسف کردند. رهبران سبز همچنین مردم را به حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کردند.

به گزارش جرس، در این دیدار که صبح امروز در منزل کروبی برگزار شد، میرحسین موسوی و مهدی کروبی با ابراز تاسف نسبت به اعدام برخی از شهروندان خواستار رسیدگی قانونی به وضعیت بازداشت شدگان اخیر شدند .

موسوی و کروبی با اشاره به پرونده کسانی که اعدام شدند گفتند : " به نظر می رسد کسانی که اقدام به اعدام آنها شد ماهها قبل از جریان برگزاری انتخابات دستگیر شده و پرونده آنها نیز ارتباطی با حوادث انتخابات اخیر نداشته است و به گفته وکلایشان آنها تنها توانسته اند دیداری کوتاه با موکلان خود داشته اند و مراحل دادرسی برای آنها انجام نشده است . به نظر می رسد که چنین اقدامی برای ایجاد خوف در مردم جهت عدم حضور در راهپیمایی 22 بهمن است ."


موسوی و کروبی تاکید کردند :" بازداشت های گسترده فعالان سیاسی ، مطبوعاتی و دانشگاهی به اتهام اعتراض جهت دفاع از حقوق خودشان غیرقانونی است و این در حالی است که روند اعتراف گیری از این زندانیان نیز مغایر با مبانی اسلام و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران می باشد . "


کروبی و موسوی با اشاره به خطبه های احمد جنتی در نماز جمعه این هفته ضمن ابراز تاسف از بیان چنین مسائلی از زبان امام جمعه موقت تهران گفتند : "متاسفانه به جای آنکه از تریبون نماز جمعه برای دعوت مردم به تقوا استفاده شود، خطیب نماز جمعه با توصیه به قوه قضائیه مبنی بر اینکه اگر در 18 تیر ضعف نشان نداده بودید و دستگاه قضایی چند نفر را اعدام کرده بود حادثه روز عاشورا به وجود نمی آمد ، مسئولان را به برخورد و کشتار مردم و ترغیب می کند و عملکرد برخی مسئولان برای اعدام شهروندان به اتهاماتی مبهم و واهی را تبرئه می کند . این جای بسی تاسف است که تریبون نماز جمعه به جایگاهی برای تشویق به خشونت گرایی و ترغیب مسئولان برای اعدام شهروندان تبدیل شده است . "


موسوی و کروبی تنها راه خروج از بحران و بازگشت آرامش به کشور را آزادی زندانیان سیاسی و رفع توقیف مطبوعات ، رفع پلمپ احزاب و برگزاری انتخابات آزاد دانستند و تاکید کردند : "اکنون اکثریت مردم برای احقاق حقوق خود بدون هیچ گونه واهمه ای در میدان حضور دارند و خواست آنها نیز برگزاری انتخابات آزاد می باشد که متاسفانه گویا صدای اکثریت مردم شنیده نمی شود . "

کروبی و موسوی تداوم وضع موجود را موجب وارد شدن ضربه به اصل انقلاب و نظام جمهوری اسلامی که حاصل رنج و فداکاری ملت ایرات است دانستند و افزودند : " به نظر می رسد که در میان برخی از مسئولان کشور توهم توطئه نسبت به تغییر ساختاری در نظام شکل گرفته است که این تفکر کشور را به سقوط می کشاند و اصل نظام را با خطر رو به رو می سازد ."


کروبی و موسوی تاکید کردند : "اکثریت مردم تنها حق خود را می خواهند و به دنبال تغییرات ساختاری در اصل نظام نیستند ولیکن به نظر می رسد که حاکمیت نسبت به همین صدای حق خواهی مردم نیز احساس خطر می کند در حالیکه شنیدن این صدای اکثریت و پاسخ به آن تنها راهکار خروج از بحران است ."


گفتنی است کروبی و موسوی از مردم دعوت کردند که در راهپیمایی 22 بهمن حضوری گسترده داشته باشند

داستان راه آهن اصفهان – شیراز داستانی است نسبتا قدیمی است اما از آنجا که این مسئله را مجددا دکتر اطاعت در مناظره اش با زاکانی بیان کرد بد ندیدم که نگاهی به این طرح بیندازیم .

این طرح که مقدمات طراحی آن از زمان دولت هاشمی آغاز و در اواخر دولت دوم خاتمی عملیاتی شد ، به هر حال در دولت نهم اجرای این پروژه با افت و خیزهای متعدد و متنوعی به پیش رفت و در فروردین سال 1388 در حالی که پروژه پیش رفتی کمتر از شصت درصد داشت از سوی دولت نهم و رئیس جمهور مدعی مدیریت جهانی وعده داده شد که :

"من از طرف مسئولین استانی و وزارت راه قول می دهم که زائرینی که برای مراسم ارتحال امام خمینی به تهران می آیند بتوانند از قطار استفاده کنند ."

بدیهی است که این وعده کلیه ی کارشناسان و اهل فن را در تعجب فرو برد . اما بر خلاف پیش بینی کارشناسان از انجا که این دولت امام زمانی حتما از امداد غیبی هم استفاده می کند این وعده محقق شد اما !

قطار شیراز به اصفهان و نهایتا تهران در تاریخ سیزدهم خرداد سال 1388 از محلی که به زحمت می شود آنرا حتا "حوالی شیراز" هم نامید با حضور معاون اول رئیس جمهور ، استاندار فارس و امام جمعه شیراز افتتاح و به حرکت درآمد .

اما در این زمینه دو نکته بسیار کوچک و چه بسا کم اهمیت نیز وجود داشت :

نکته اول :

طی مسیر 900 کیلومتری شیراز به تهران که با اتوبوس در حدود 12 ساعت و با اتومبیل شخصی حدود نه ساعت به طول می انجامد با توجه به ویژگی های منحصر بفرد راه آهن ویژه دولت نهم در حدود 24 ساعت بطول انجامید ، ضمنا لازم به تذکر است که مسیر شیراز – آباده ( محدوده بهره برداری شده در یکساله اخیر ) که با اتوبوس زمانی در حدود چهار ساعت برای آن نیاز است در مدت یازده ساعت طی شده است .( روزنامه خبر جنوب مورخ 16/3/88 ) .

نکته دوم :

پس از عبور قطار از روی راه آهن ویژه دولت نهم که به درستی از سوی کارشناسان به عنوان " راه آهن یکبار مصرف " نام گذاری شده است ، کلیه ابنیه فنی پروژه نابود شده است و لازم است مجددا با هزینه های قابل ملاحظه ای ( علاوه بر هزینه ساخت راه آهن ) کلا تخریب شده و مجددا از ابتدا ساخته شود .

در ادامه تصاویری مفرح از این شاهکار مهندسی پس از عبور قطار ارائه شده است که توجه همه شما عزیزان را به آن جلب می نمایم :

ایستگاه راه آهن با شکوه شیراز در زمان بهره برداری از راه آهن
این هم یکی از پلهای واقع در مسیر قطار است که البته قطار از روی آن رد نشده بلکه مسافرین بخشی از مسیر را با اتوبوس طی نمودند و پس از آن در میانه راه مجددا سوار قطار شده اند
این هم ادامه مسیر است که تراورس ها در این بخش به علت سستی بیش از حد بستر در بالاست ها فرو رفته و کاملا از ریل فاصله گرفته اند . به خود نویس قرار گرفته در میان ریل و زمین توجه فرمائید ! این حاصل عبور تنها یک قطار می باشد !
رقص ریلها نمونه ای کاملا مستند از نشاط در دولت احمدی نژاد
و این نیز موجی از شعف و شادمانی که سینوسی قائم ایجاد کرده ! البته لازم است به شما اطمینان داده شود که کلیه مسافرین قطار به هر نحوی شده از این مسیر سالم به مقصد رسیده اند و جای هیچ نگرانی نیست .
این موج سینوسی افقی ایجاد شده در ریل نیز که با سعی و تلاش وافر ارائه شده است تصویری از راه آهنی متروکه و قدیمی نیست بلکه نشانگر شاهکار مهندسی در دولت نهم است که تنها یک ساعت پس از افتتاح و عبور قطار به ثمر نشسته است در این عکس نیز شما بخوبی می بینید که نه تنها عملیات کوبیدن بالاست ها صورت نپذیرفته است ، بلکه حتی بالاست ریزی نیز ناقص انجام شده است ، به فاصله زمین تا تراورس بوسیله خودنویس دقت کنید .
و این نیز مجددا شاهکار مهندسی به حق این دولت که توان " مدیریت جهانی " را داراست
تصویر دیگری از تراورس های بتنی پس از عبور قطار
تصویری از ترواروس های بتنی که پس از عبور یکباره قطار به این حال و روز افتاده است البته بر اساس استانداردها بروز ترک های بسیار خفیف در تراورس ها پس از گذشت حداقل 10 سال قابل پذیرش است که خوب باید به همه مهندسین این پروژه تبریک گفت که ره ده ساله را یک ساعته طی نموده اند
پس از دیدن عکسهای فوق بد نیست دیگر ویژگی های قابل ذکر این خط راه آهن را نیز برایتان برشمرم : معمولا در آخرین مرحله پیش از بهره برداری از مسیر راه آهن کنترل "سیگنالینینگ" مسیر می باشد و جالب است که بدانیم با اینکه این پروژه در خرداد ماه سال1388 افتتاح شده است در ماه آذر تازه " مناقصه جهت انتخاب پیمانکار سیگنالینگ این مسیر برگزار شده است و هنوز انتخاب پیمانکار صورت نگرفته است . بطور معمول پس از تکمیل هر مسیر راه آهن به منظور تامین ایمنی ، تا مدتی در حدود یک تا چند هفته لازم است از این مسیر جهت عبور بار استفاده شود ، در حالی که مسیر مورد نظر برای اولین بار با استفاده از " خانواده های معظم شهدا زائر حرم مطهر امام " آزمایش شد . مسئولین استانی همراهی کننده با طولانی شدن مسیر به تدریج از قطار پیاده شده و با وسیله زمینی دیگری به ادامه مسیر پرداخته و برخی نیز به شیراز بازگشتند . در خاتمه باید گفت که به همین دلیل است که الحق خانم فطمه رجبی آقای دکتر احمدی نژاد ( دکترای مهندسی حمل و نقل ) را " معجزه هزاره سوم " و چه بسا چهارمو پنجم و ... نامیده اند . بله با هر رویکرد و و هر نگاه این پروژه یکی از " فجایع بزرگ مهندسی" و نیز یکی از "جنایات اقتصادی" دولت نهم است . بدیهی است با شرایط موجود کل راه آهن احداث شده در این مسیر باید برداشته شده و مجددا ساخته شود . با کدام بودجه ؟ این تنها یکی از نمونه های کوچک نحوه هزینه کرده 280 میلیارد دلار درآمد نفتی دولت نهم است . که تنها کارکردش بخش بسیار کوچکی بود از "پروژه تبلیغاتی جناب آقای دکتر احمدی نژاد " که با حقوق مردم ایران انجام شد
gotaniha.org